"У стилі Петра Олексійовича": Марина Порошенко розповіла, як чоловік зробив їй пропозицію, і дала рецепт гармонійних відносин (відео)

Над пропозицією майбутнього президента Марина думала близько хвилини...

Марина Порошенко розповіла, як екс-президент Петро Порошенко зробив їй пропозицію. Вона була несподіваною і «в стилі Петра Олексійовича», передають Патріоти України з посиланням на НВ.

«Це було неочікувано, і я думаю, що у стилі Петра Олексійовича, — коли він не запропонував, а нібито запитав: «А невже ж ти хочеш дійсно стати моєю дружиною?». Чесно кажучи, після цього була хвилина мовчання, тому що це було неочікувано, і потім я сказала: «Так, да, знаєш, я хочу», — розповіла Марина Порошенко.

Колишня перша леді зазначила, що головний рецепт гармонійних відносин — не чекати, що твій партнер щось тобі винен, а думати, що ти можеш зробити для свого обранця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...