У тимчасове користування? Після обшуку в кафе дільничний вивіз 80 пляшок з алкоголем

Поліцейському повідомило про підозру Державне бюро розслідувань.

У Мелітополі (Запорізька область) дільничний обшукав одне з міських кафе і вивіз із нього майже 80 пляшок з алкоголем. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань, передають Патріоти України.

У ДБР впевнені, що поліцейський проник в заклад незаконно, тому йому повідомили про підозру. За статтею про незаконне проникнення до іншого володіння особи та незаконному проведення в ньому обшуку, скоєному посадовою особою, дільничному загрожує від двох до п'яти років. Також його можуть усунути з посади.
"За попередньою інформацією старший дільничний інспектор прийшов в кафе з метою перевірки наявності дозвільних документів. Провівши перевірку, поліцейський без санкцій провів обшук підсобних приміщень, де вилучив 79 пляшок алкоголю", - йдеться в повідомленні бюро.

За інформацією одного з місцевих сайтів, дільничний вивіз алкоголь не через любов до спиртних напоїв, а в спробі натиснути на бізнесмена.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...