"В Ухані, очевидно, мав місце "біологічний Чорнобиль": Вчені з Китаю втекли на Захід і розповіли правду про коронавірус

Китайська влада знала про новий коронавірус раніше, ніж повідомила всьому світу.

Про це в інтерв'ю американському телеканалу Fox News заявила вірусолог з Гонконгу Лі-Мен Янь, яка втекла в США для того, щоб розповісти правду про дії влади на початку епідемії коронавіруса, передають Патріоти України.

Лі-Мен Янь вилетіла в США, заздалегідь підготувавши план втечі. Сама вона вважає, що їй загрожує небезпека. Коли вона вилітала в США, вона усвідомлювала, що її можуть посадити до в'язниці або зробити «зниклою».
Вірусолог розповіла, що була одним з перших учених, які займалися вивченням COVID-19. Її науковий керівник з референтної лабораторії Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) доручив їй досліджувати випадки захворювання, схожі на коронавірус SARS-CoV-2. За словами вірусолога, експерти ігнорували результати її досліджень, які могли б надалі врятувати життя.
Друг вченого з Центру по контролю і профілактики захворювань 31 грудня повідомив їй, що вірус може передаватися від людини до людини, однак її науковий керівник «тільки кивнув». Пізніше вірусолога нібито просили бути обережніше і мовчати.
Представники ВООЗ відкинули звинувачення в приховуванні інформації. Там відзначили, що Лі-Мен Янь ніколи не працювала безпосередньо на цю організацію. У посольстві Китаю в США заявили, що влада Піднебесної оперативно відреагувала на спалах.
Інформацію Лі-Мен Янь підтвердив Стівен Беннон, який до серпня 2017 року працював на посаді головного стратега Білого Дому (по суті, ключового радника Трампа). В інтерв'ю Daily Mail він заявив, що ряд вчених з Уханьского інституту вірусології (де, імовірно, вивчалися ковідо-подібні віруси) в середині лютого втекли на Захід і зараз дають свідчення для ФБР, МІ-6 та інших спецслужб. «Цей інститут управляється з рук геть погано», - каже Беннон, натякаючи на проблеми китайців з безпекою.

«Західні уряди збирають все більше доказів, що первинна версія Пекіна, ніби "коронавірус виник на мокрому ринку в Ухані", невірна», - стверджує Беннон.

На думку політтехнолога, витік коронавіруса з Уханьского лабораторії стався після ненавмисної помилки в ході експериментів по розробці вакцини від аналогічних хвороб. "Зараз спецслужби США, Британії та Європи продовжують слідство у цій справі ... Результати, думаю, будуть шокуючими", - вважає Беннон.

«В Ухані, очевидно, мав місце "біологічний Чорнобиль", і його епіцентр - Уханьський вірусологічний інститут. І як і в випадку з Чорнобилем, уряд спочатку намагався приховати трагедію ... Якби про неї повідомили в грудні, то можна було б врятувати 95% загиблих від ковіда і уникнути економічних збитків», - стверджує політтехнолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...