"В України досить мізків і достатньо досвіду, але корупція і вічні хвороби": Американський офіцер розповів, як Україні стати частиною "імперії НАТО"

Україні потрібно стати прогресивною технологічною країною з сучасним озброєнням, і тоді в НАТО зрозуміють, що така країна їм потрібна.

Гаррі Табах

Таку думку висловив екс-представник НАТО в Росії Гаррі Табах, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Я вважаю, що треба зробити так, повернути так, щоб не Україна захотіла, а, щоб НАТО захотіло прийняти її. А як це можна зробити? Для цього потрібно, щоб в Україні почався величезний прогрес - в технологіях, в сучасному озброєнні. В Україна досить мізків і достатньо досвіду, досить людей, які зацікавлені це зробити. Але, знову ж таки, корупція, вічні хвороби. Якщо від них вилікуватися, хоча б трохи, і почати розвиватися, то НАТО скаже: нам потрібна така країна, як Україна, давайте зробимо виняток по Криму або виключення ще по якимось територіям, і домовимося", - вважає Табах.

До того ж, за його словами, за останні п'ять років Україна вже вдалося домогтися багато чого, в тому числі і у військовій сфері.

"І необов'язково бути повноцінним членом НАТО, можна бути членом Альянсу з якихось окремими пунктами. НАТО вже стало величезною імперією, величезним конгломератом, тому весь час відбуваються якісь зміни, вносяться якісь поправки. За останні п'ять років Україні вдалося багато чого домогтися, в тому числі, і у військовій сфері, тому - все можливо", - підкреслив представник НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...