В Україні автономери тепер можна отримати онлайн: Як це зробити

Українські водії отримали можливість замовити індивідуальні номерні знаки (ІНЗ) для своїх транспортних засобів у режимі онлайн.

Деталі нововведення розкрив у Facebook начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій, передають Патріоти України.

Онлайн-процедура з доставкою номерного знака повноцінно запрацювала в електронному кабінеті водія. За словами Криклія, українцям більше не потрібно кілька разів ходити в сервісний центр МВС і стояти в чергах – тепер кожен може отримати бажаний ІНЗ "Новою поштою".

Як це зробити:

  • Потрібно авторизуватися в електронному кабінеті водія на e-driver.hsc.gov.ua.
  • У розділі "Замовлення ІНЗ" підбираєте індивідуальний номерний знак, перевіривши його унікальність і зовнішній вигляд. Якщо бажаний номер не зайнятий, система автоматично розрахує вартість замовлення ІНЗ.
  • Можна вибрати один серед двох можливих способів отримання ІНЗ: доставка у відділення "Нової пошти" або можливість самостійно забрати виготовлені номера в Головному сервісному центрі МВС у Києві (безкоштовно).
  • Наступний етап – автоматичне формування заявки на отримання ІНЗ, яку ви маєте підписати за допомогою власного кваліфікованого електронного підпису (КЕП).
  • Завершенням процесу отримання послуги є оплата ІНЗ.

Відзначимо, фіксована вартість доставки, зазначена на сайті Головного сервісного центру МВС – 500 грн. Надіслати номери "Новою поштою" обіцяють протягом місяця після оформлення замовлення.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...