"В Україні кожен третій може бути зрадником держави", - Матіос

Ексголовний військовий прокурор зазначив, що зрадники держави – це люди, які не діють ні в інтересах суспільства, ні в інтересах своєї країни.

В Україні кожен третій громадянин може бути зрадником держави. Про це розповів головний військовий прокурор України у 2014-2019 роках Анатолій Матіос, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За його словами, при ньому було близько 15 тисяч справ щодо зрадників держави. "Зрадник держави - не має держави, який не представляє територію, на якій він живе, як свою Батьківщину. Ось де ваша Батьківщина буквально - не як держава Україна, а буквально? У мене є своє визначення. Кожна людина повинна дати собі відповідь, де його Батьківщина. Я завжди це питаю, це моє хобі", - сказав він.

Матіос зазначив, що зрадники держави - це люди, які не діють ні в інтересах суспільства, ні в інтересах своєї країни. Також він висловив думку, що такі люди зараз займають високі посади. "Це тотальні метастази, від яких можна позбутися тільки радикально - хірургічним шляхом", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...