В Україні освоїли випуск "Градів" без російських комплектуючих (фото, відео)

У липні місяці цього року було успішно проведено кваліфікаційні випробування дослідних зразків чотирьох направляючих труб артилерійської частини виробу БМ-21 «Град».

Державне підприємство «Шепетівський ремонтний завод» опанувало виготовлення повного спектра складових та компонентів для ракетної частини РСЗВ БМ-21 «Град», передають Патріоти України з посиланням на прес-службу підприємства.

Так у липні місяці цього року на одному з військових полігонів ДП «Шепетівський ремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», було успішно проведено кваліфікаційні випробування дослідних зразків чотирьох направляючих труб артилерійської частини виробу БМ-21 «Град».

Нагадаємо, у 2017 році підприємство представило спеціальну частину 122 мм РСЗВ БМ-21 «Град» власного виробництва, виготовлену з українських комплектуючих. Повідомлялося, що цей комплект може встановлюватися на будь-яку платформу, не прив'язуючись до конкретного типу автомобільного шасі. Крім того, інтеграція нових цифрових технологій дозволяє здійснювати наведення на ціль безпосередньо з кабіни, забезпечує високоточну навігацію і топографічну прив'язку, а також дозволяє значно зменшити час на розгортання і згортання комплексу на позиції завдяки впровадженню автоматичних режимів роботи.

«На даному етапі підприємство завершило повний цикл освоєння та виготовлення усіх комплектуючих, що входять до складу артилерійської частини виробу БМ-21 «Град», - наголошується у повідомленні прес-служби вітчизняного підприємства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...