В Україну йде мокрий сніг: Синоптик розповіла, якої погоди чекати 2 червня

Другий день літа не особливо порадує жителів нашої країни літнім теплом.

Над територією України досі панує циклон Izolde, який провокує опади і не надто привітні градуси. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Поки що не варто чекати від початку літа чудової погоди. Так, сильні дощі з мокрим снігом пройдуть у західних областях нашої країни. Карпати вже опинилися під білосніжними опадами, але завтра це явище триватиме.

Також дощі будуть йти 2 червня, на півдні країни, в Криму, в північних областях. На інших територіях України - опади будуть нести короткочасний характер. "Вітер буде задувати з північного заходу, помірний, до поривчастий. Температура повітря вночі буде низькою, знову холодяка, +4 +8 градусів, на півдні та у східних областях до +12 градусів. У денні години в Україні очікується переважно +14 +18 градусів, на Сході буде тепліше, до +17 +22 градусів, а найхолодніше в західній частині України, лише +8 +13 градусів", - попередила синоптик.

У Києві 2 червня ймовірність дощу, вночі буде холодно, а вдень не зовсім і тепло. Температура повітря вночі +8 градусів, вдень до +14.

За прогнозом Діденко, літо все-таки прийде в Україну, але після 4 червня. "Повного припинення дощів найближчим часом не обіцяю, але ось стовпчики термометрів нарешті підуть вгору. 3-4 червня до +17, +18 градусів, а потім вже і літо прийде, дочекаємося і +20 і за 20 градусів", - втішила Діденко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...