В "Укравтодорі" знайшов винуватця обвалення моста у Харкові

Міст, хоч і був побудований в 1977 році, до категорії аварійних не відносився.

В «Укравтодорі» з'ясували причину обвалення моста в районі Окружної дороги під Харковом. Шляхопровід над залізничними коліями звалився після того, як на нього заїхала перевантажена фура. Перевантаження моста привела до зміщення пролітної конструкції. Була зрушена одна з плит мосту і зруйнувався ригель пролітної опори, передають Патріоти України з посиланням на Факти.
У Харкові розслідують справу про службову недбалість і про порушення правил безпечного використання мостів. Винним загрожує до п'яти років позбавлення волі і трирічне позбавлення права займати високі посади.
Міст, хоч і був побудований в 1977 році, до категорії аварійних не відносився. Експертиза в травні 2018 року визнала об'єкт функціональним.
В даний момент експерти вивчають гальмівний шлях фури, аналізують записи камер спостереження в районі моста. Рух на трасі М-18 в районі моста і села Пісочин перекрито. Весь автотранспорт перенаправлений в об'їзд по трасі Київ - Харків - Довжанський. Що стосується залізничного транспорту, то на ділянці під зруйнованим мостом рух поїздів сповільнився.

В результаті події ніхто не постраждав. Долю зруйнованого моста визначатимуть експерти: вони повинні оцінити тяжкість пошкоджень. Залежно від висновку фахівців міст або буде частково перекритий для ремонту, або ж буде проведена повна реконструкція об'єкта.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...