В Умані магазини відмовляються обслуговувати хасидів (фотофакт)

Хаїм Хазін зазначив, що раніше такого ставлення до хасидів не було ніколи.

В Умані деякі магазини відмовляються обслуговувати паломників-хасидів. Власники торгових точок вивішують спеціальні оголошення, в якому пишуть про це. Один з членів громади брацлавських хасидів в Умані Хаїм Хазін опублікував на своїй сторінці в Facebook фотографію дискримінуючої таблички щодо брацлавських хасидів, передають Патріоти України.

"Хасиди не обслуговуються! COVID-19", - написали на табличці. Також цей напис продубльований на табличці на івриті ("Хасидам вхід заборонений").

За словами автора поста, табличку виявили вранці 11 вересня біля входу в магазин на вулиці Тищика. При цьому в багатьох інших магазинах, хоча і немає таблички, вже теж не пускають паломників.

Хаїм Хазін зазначив, що до сьогоднішнього дня такого ставлення до хасидів не було ніколи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...