В "урочистій обстановці": Як росіяни за путінську конституцію голосують (фото, відео)

Виборчі дільниці, де можна проголосувати за поправки до Конституції, в різних регіонах організували в багажнику автомобіля, на пеньку, камені, наметі і інших незвичайних місцях.

У Москві і центральних регіонах Росії завершився перший день голосування за поправки до Конституції, передають Патріоти України з посиланням на "Штаб Навального".

О 19:23 мск, повідомили, що явка на електронному голосуванні в Москві і Нижегородської області перевищила 40%. У Мосміськвиборчкомі кажуть, що в перший день не виявили серйозних порушень на голосуванні.

Виборчі дільниці, де можна проголосувати за поправки до Конституції, в різних регіонах організували в багажнику автомобіля, на пеньку, камені, наметі і інших незвичайних місцях.

"На пеньках, в колодязях і в багажниках автомобілів виборчі дільниці вже були. А на двох табуретках вам слабо? PS. Кажуть, там Памфілова зі скошеними до перенісся від постійної брехні очима говорила, що немає такого", - написав один з користувачів.

Але, росіяни голосували не тільки на пеньках і табуретках, місця були досить оригінальні, наприклад футбольне поле або дитячий майданчик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...