В усьому винен коронавірус: Світовий автопром очікує найбільша криза за останні 12 років

Падіння виробництва в автопромисловості стане найбільшим з часів кризи 2008-2009 рр.

Про це сказано в звіті німецької компанії Continental, яка є одним з найбільших в світі постачальників автомобільних запчастин, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За підсумками 2020 року зниження виробництва нових машин може досягти 5%, що стане гіршим показником для індустрії з часів світової фінансової кризи 2008-2009 років.

Також в прогнозі зазначено, що тільки за перші три місяці поточного року світовий обсяг випуску автомобілів може скоротитися більш ніж на 10%, а в Китаї - і зовсім на 30%.
Причиною всіх бід названий коронавірус. Справа в тому, що через епідемію багато виробництв в Китаї частково або повністю закриті вже тривалий час. Якщо ж пандемія не вщухне в другому кварталі, то річний обсяг випуску може знизитися нема на нині прогнозовані 5%, а набагато більше.
У лютому спад продажів в КНР досяг 80%. Цікаво, що в Європі спокою теж немає, так, наприклад, в Німеччині, яка є найбільшим ринком регіону, в лютому спад склав 11%.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...