В усьому винна "двоголова курка": Астролог пояснив, чому Росії загрожує розпад

Росіянам варто додати третю голову до їхнього орла на гербі, або замінити орла на іншу тайгову птицю, вважає астролог.

Герб Росії - двоголовий орел, який був затверджений 11 квітня 1857 року імператором Олександром ІІ, не є вдалим символом для держави, - заявив астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Двоголовий орел - це візантійський герб і символ. "Розділяй і володарюй" - таким було головне гасло у Візантії. Як раз те, про що йдеться в цьому гаслі, відбувається у нашого сусіда: у Росії немає певного вектора при вирішенні будь-яких завдань, вона завжди дивиться в двох напрямках одночасно, причому в протилежних - Європа і Китай. Росія, не в останню чергу через такий герб, ніяк не може чітко визначитися зі своїм вектором розвитку і шляхом: чи це імперія, чи це демократична держава", - зазначив астролог.

За словами Росса, Росії не можна було робити гербом диво-птицю з двома головами. "Це - однозначно негативний імперський амбітний символ, який рано чи пізно розколе на частини. Такий символ, прийнятий за герб, абсолютно нещасливий для держави. Він обіцяє вічну подвійність, невизначеність і незрозумілість для всього іншого світу. Крім того, такий герб призводить до того, що права рука не знає, що робить ліва рука в державі. Природно, це призводить до безладу", - пояснив він.

Спосіб вирішення проблеми Росії - один: "додати" центральну голову, переконаний астролог. "Тоді її символом був би справжній дракон - триголовий дракон, який у казках завжди був сильним і страшною істотою. Але третя голова була б головною і визначальною. Вона могла б згуртувати й забезпечити монолітність державного утворення. А так, із нинішнім гербом, Росія буде тільки розгойдуватися з боку в бік - від імперського амбіційного у демократичний режим, потім назад, і так до нескінченності", - додав Росс.

Крім того, астролог вважає, що Росії взагалі не варто було робити символом орла. "Їй потрібна інша птиця - сова. У період татаро-монгольського ярма була сова Золотої орди. Ось Росії цілком відповідає такий символ: відмінний символ для країни, головуючої в "тайговому союзі". З одного боку, я, звичайно, жартую, але з іншого, якщо серйозно - сова є сильним хижим птахом, який відмінно передає суть російської влади. В Росії досі залишилося татаро-монгольське сприйняття влади, так чому ж не сова?", - резюмував Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...