Вагітна дружина шоумена Андрія Джеджули шокувала розповіддю про жорстокість чоловіка

Джеджула і Юлія Леус розлучилися через два роки після весілля. Тоді причиною конфлікту стали відносини Андрія з дочкою Юлії від першого шлюбу. Але через 49 днів після розлучення пара знову розписалася. Але, схоже, шлюбу це не допомогло.

Вагітна дружина шоумена Андрія Джеджули шокувала розповіддю про жорстокість чоловіка. Через сімейний скандал і стрес Юлія, яка знаходиться на сьомому місяці вагітності, опинилася в лікарні з загрозою передчасних пологів. Жінка опублікувала пост в Instagram, в якому розповіла, чому опинилася під крапельницею, передають Патріоти України.

"Спасибі величезне за вашу потужну підтримку, мені її не вистачало останніх 7 місяців і я рада, що змогла поділитися і не тримати в собі цю образу ... Питали мене, він Діва, мстити буде? Звичайно буде, як і всім іншим завжди мстився, обливав брудом, а я дурочка теж спочатку вірила, мені все одно, хай поливає і потоне в своїй брехні!!! Для мене зараз найголовніше здоров'я моєї дівчинки, яке він вчора зіпсував. Про себе мовчу! Аналізи поки не дуже, болі не пройшли, але сказали, можна виправити. Малюк важить вже 2100 і я навіть побачила обличчя", - розповіла Юлія.
Пізніше Юлія вийшла в прямий ефір з лікарні і розповіла, що останнім часом її сімейне життя дало тріщину. Нібито Андрій не дбав про неї, поводився грубо і навіть піднімав руку. Поки Юлія знаходиться в лікарні, він не поцікавився її станом, не дзвонив. «Це роблять абсолютно інші люди. Дочка скинула мені гроші на карту на лікарню і ліки. Друзі приносять ліки і продукти», - розповіла Юлія і додала, що лікарям вдалося стабілізувати її стан і скоро випишуть додому. Однак, куди повертатися, вона не знає.
Андрій відреагував на звинувачення дружини в мережі. Він назвав слова Юлії брехнею і запевнив, що забезпечує дружину всім необхідним.
Нагадаємо, Джеджула та Юлія Леус розлучилися через два роки після весілля. Тоді причиною конфлікту стали відносини Андрія з дочкою Юлії від першого шлюбу. Але через 49 днів після розлучення пара знову розписалася. Але, схоже, шлюбу це не допомогло.
У Джеджули є син від відносин з Сантою Дімопулос. Розлучалася пара зі скандалами і взаємними звинуваченнями. Останнім часом вони знайшли спільну мову заради сина.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...