Вакарчук, після чергового "відходу" з парламенту, натякнув на можливу участь у виборах мера Києва або Львова (відео)

Український співак вдруге достроково склав свої повноваження народного депутата України.

Після дострокового складання депутатських повноважень Святослав Вакарчук заявив, що партія "Голос" на з’їзді має розглянути питання можливої його участі на місцевих виборах. Про це він сказав під час брифінгу в Маріїнському парку столиці 11 червня, передають Патріоти України.

"Ви знаєте, що найголовніша риса будь-якого політика, – і неважливо, новий це чи старий політик, – зробити так, щоб інтерес до його політичної сили збільшився. Все, що я буду робити – буде направлено на це", – спробував Вакарчук уникнути відповіді на питання про балотування, наприклад, у мери Києва чи Львова.

Водночас додав, що у "Голосу" є усталений план, а також керівництво партії, політрада і з’їзд представників. Саме на останньому, наголосив політик, і будуть представлені всі кандидати на місцеві вибори.

"Вони будуть цікаві – деякі очікувані, деякі зовсім неочікувані, але всі будуть вести нашу партію вперед", – сказав Вакарчук.

У 2007 році року Вакарчук був обраний до Верховної Ради за списками блоку Наша Україна — Народна самооборона. У вересні 2008 року він подав заяву про складання депутатських повноважень, через три місяці парламент позбавив його мандата. Тоді за час роботи в Раді Вакарчук не подав жодного законопроекту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...