Вакарчук показав, хто спонсорує похід "Голоса" у парламент

Людям, які фінансують партію, Вакарчук пропонує у відповідь партійний список кандидатів до парламенту... Відроблятимуть, чи як?

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук показав спонсорів виборчої кампанії. Про це він повідомив у Facebook, передають Патріоти України.

Донорами назвав інвестбанкіра, спеціаліста Dragon Capital з продажу боргових цінних паперів Сергія Фурсу, регіонального президента Jacobs Douwe Egberts у країнах Східної Європи, Близького Сходу та країнах Африки Тараса Лукачука та екс-президента "Київстару", засновника спільноти талановитих математиків Kontora Pi Петра Чернишова.

"Ми вдячні за підтримку усім, хто прагне справжніх змін і довіряє нам їх робити. Людям, які підтримують нову політику, які самі стають змінами, вкладаючи у них свої сили й ресурси. І нам є що запропонувати у відповідь – це наш список кандидатів до парламенту, який складається з наймолодших фахівців. За нами майбутнє і ми знаємо, як його будувати", — заявив Вакарчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...