Вакарчук пожертвував на боротьбу з коронавірусом мільйон гривень

Нардеп-співак закликав українців до єдності у боротьбі проти російського агресора, коронавірусу та економічної кризи.

Співак та державний діяч 44-річний Святослав Вакарчук закликав українців до єдності у боротьбі проти російського агресора, коронавірусу та економічної кризи. У своєму акаунті в Іnstagram Вакарчук опублікував звернення до читачів, передають Патріоти України.

Він закликав українців не лише очікувати дій і допомоги від влади. А у підсумку нарікати на неї. А самим взяти ініціативу до рук і допомогти власній країні впоратися із бідою.

"Ми всі, за своїми можливостями, маємо допомогти нашій країні. Що стосується коронавірусу. Не потрібно чекати дива від уряду. Його не буде. Та й, чесно кажучи, жоден уряд на Землі не впорається з викликами пандемії самотужки, без підтримки громадян. Нас з вами. Тож, зробімо кожен, що може. А можемо ми багато. Допомогти місцевій і центральній владі надрукувати пам'ятки про боротьбу з коронавірусом. Допомогти лікарням закупити необхідні матеріали. Найважливіше – допомогти літнім людям, які найбільше вразливі до коронавірусу, наприклад, своєчасною доставкою продуктів і засобів першої необхідності, поки наші старші залишатимуться у вимушеній і важливій для них безпечній самоізоляції. І пам'ятаймо! Увага потребує не обіймів. Увага потребує дії. P.S. Від себе передаю 1 млн грн для закупівель необхідних матеріалів та техніки у опорні лікарні, зокрема у Львівській та Одеській областях", - написав Вакарчук.

Таку ініціативу лідер "Океану Ельзи" позначив хештегом #ДіємоРазом. Про підсумки своєї діяльності Святослав пообіцяв відзвітуватися громадянам.

Переглянути цей допис в Instagram
У ці непрості часи нам, як ніколи, потрібна єдність. Нам потрібна єдність, коли ми захищаємось від агресора. Нам потрібна єдність, коли ми боремося з пандемією. Нам потрібна єдність, щоб боротися з економічними наслідками цієї пандемії. І ми всі, за своїми можливостями, маємо допомогти нашій країні. Що стосується коронавірусу. Не потрібно чекати дива від уряду. Його не буде. Та й, чесно кажучи, жоден уряд на Землі не впорається з викликами пандемії самотужки, без підтримки громадян. Нас з вами. Тож, зробімо кожен, що може. А можемо ми багато.
 Допомогти місцевій і центральній владі надрукувати пам’ятки про боротьбу з коронавірусом.
Допомогти лікарням закупити необхідні матеріали.
 Найважливіше – допомогти літнім людям, які найбільше вразливі до коронавірусу, наприклад, своєчасною доставкою продуктів і засобів першої необхідності, поки наші старші залишатимуться у вимушеній і важливій для них безпечній самоізоляції. І пам’ятаймо! Увага потребує не обіймів. Увага потребує дії. P.S. Від себе передаю 1 млн грн для закупівель необхідних матеріалів та техніки у опорні лікарні, зокрема у Львівській та Одеській областях. За результатами – прозвітуємо. #ДіємоРазом
Допис, поширений Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...