"Ваші матеріали порушують Федеральний закон РФ": YouTube і Google викрили в роботі на Кремль

Американський відеохостинг YouTube, що належить корпорації Google, заборонив публікацію ролика спільних навчань військових США та України на вимогу Роскомнадзора.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила командир вогневого взводу САУ Збройних сил України Олена Білозерська, яка й оприлюднила "заборонене" відео, передають Патріоти України.

На ролику зазнято фрагменти занять військових із надання першої невідкладної допомоги пораненим у рамках міжнародних навчань Sea Breeze-2019.

"Як же все-таки Росія вміє вести інформаційну війну! Вони знищують або, принаймні, намагаються знищити навіть нейтральну інформацію, якщо вона не проросійська", – обурилася Білозерська.

Вона уточнила, що YouTube надіслав їй наступний лист із попередженням:

"Доброго дня, Компанія YouTube отримала повідомлення від Федеральної служби з нагляду в сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнадзор) в тому, що зазначені нижче матеріали порушують Федеральний закон Російської Федерації № 149-ФЗ "Про інформацію, інформаційні технології і про захист інформації". Роскомнадзор додав наступний URL адрес (адресa) в заборонений список матеріалів... Якщо Ви не видалите контент, компанія Google може бути змушена заблокувати контент.

З повагою, Команда YouTube".

Білозерська підкреслила, що на цьому відео немає жодної політики і воно на момент перевірки мало трохи більше тисячі переглядів.

"Усвідомлюєте масштаб російського інформаційного наступу?" – запитала військова.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...