"Вата-стайл" по-одеськи, або Як любов до "блакитного екрану" переросла у смертельні розбірки (відео)

П'яні брати не поділили пульт від телевізора.

В Одеській області між братами виник конфлікт через телевізор, який переріс у трагедію. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України.

Інцидент стався під час застілля в одному з сіл Арцизького району. Двоє братів розпивали алкоголь, але між ними почалася перепалка через пульта від телевізора. Тоді старший родич, 46-річний чоловік, завдав удару ножем в серце брата. Внаслідок цього 41-річний чоловік помер на місці.Поліцію викликав сусід і розповів, що вночі стався конфлікт в сусідньому будинку. Коли приїхали правоохоронці, то вони виявили на підлозі труп в крові. "За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років", - розповідає в.о. начальника відділу поліції Роман Галкін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...