Ватажок терористів "ДНР" підірвав мережу піснею під гітару на святі в центрі Донецька (відео)

Пушилін не тільки співав під фонограму, лише відкриваючи рот, але навіть не грав на гітарі, а тільки робив вигляд.

Соцмережі підірвав вчинок ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна, який вирішив виконати пісню і зіграти на гітарі під час концерту в центрі Донецька. Пісня Пушиліна про вірність Росії в день 5-річчя створення так званої "республіки" викликала ажіотаж соцмереж, передають Патріоти України.

У пісні ватажка бойовиків "ДНР" звучать слова "Эй, Россия, Родина-мать", які користувачі розцінили як спробу підлизуватися до російської влади. При цьому в мережі звернули увагу, що Пушилін не тільки співає під фонограму, лише відкриваючи рот, але навіть не грає на гітарі, а тільки робить вигляд. На кадрах видно, як саме він проводить рукою по струнах і затискає акорди на сцені.

"Пушилин исполнил песню "Россия – Родина-мать" в центре столицы. В момент исполнения жители Республики подняли таблички с надписями "Россия – наш выбор", "Мы выбираем Россию" и другими. В завершении песни в небо взмыли тысячи воздушных шаров", - коментує відео блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...