"Ватний клоун" і "пішли на х*й": "Слуги" "мило поспілкувалися" в соцмережі

Приводом для публічної сварки нардепів стала дискусія навколо рішення Конституційного Суду України, яке стосується роботи НАЗК.

Віталій Безгін і Віталій Шевченко

Нардеп від фракції "Слуга народу" Євгеній Шевченко 29 жовтня в Telegram розкритикував колег, які коментували рішення Конституційного Суду України, пов'язане з діяльністю Національного агентства з питань запобігання корупції, передають Патріоти України.

Він вважає, що рішення КСУ зазнало критики з боку "депутатів – адептів Держдепу [США] та [американського бізнесмена Джорджа] Сороса". "Яскравим представником цієї групи є вбога істота [нардеп від "Слуги народу"] Віталік Безгін, на прізвисько Безмозкий. То глава Офісу президента [Андрій Єрмак] йому не такий, то люди на Донбасі йому не подобаються – тепер, із рішенням КСУ, для Безмозкого майбутнє його соросятського устрою країни закінчиться", – написав Шевченко.

Позицію представниці Верховної Ради у КСУ Ольги Совгир він назвав "суцільним правовим нігілізмом" і запитав президента Володимира Зеленського, чи не варто ухвалити кадрові рішення.

Безгін у Facebook назвав Шевченка "ватним колуном" і запропонував висловлювати претензії особисто, а не "тишком-нишком у Telegram-каналі". "Розумію, що тобі важко даються рівняння, складніші за "2+2", але зокрема і тебе обирали, щоб ти захищав інтереси Української держави та її громадян. [...] Мені відверто чхати на твою публічну і непублічну позицію, оскільки її вплив як на продукування політики у країні, так і на рішення фракції дорівнює нулю. Але за риторику доведеться вибачитися!" – написав нардеп.

Нардеп від "Слуги народу" Богдан Яременко в коментарях висловив свою підтримку Безгіну.

Шевченко послав Безгіна на х...й.

"Гідно, звісно", – зіронізувала йому у відповідь нардепка від "Слуги народу" Ліза Богуцька.

Її колега по фракції Ігор Василів зауважив, що Шевченко – "вата ватою".

Богуцька додала: "100%. Без царя в голові".

Нардеп від "Слуги народу" Ігор Фріс написав, що давав обіцянку не подавати руки Шевченку. "Потім схибив – потиснув. Тепер публічно каюся. Рубікон", – додав він.

"Я його в мікрофон на фракції в жопу послала. Не каюся", – відповіла нардепка від цієї самої фракції Ольга Василевська-Смаглюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...