"Важке дитинство": Щоб виглядати, як казковий ельф, хлопець витратив 100 тис. доларів на 32 пластичні операції (фото)

На досягнутому Падрон зупинятися не збирається.

29-річної Луїс Падрон з Аргентини витратив понад 100 тисяч доларів на 32 пластичні операції, щоб виглядати, як казковий ельф з фільмів і книг в жанрі фентезі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє видання Daily Star, Падрон прагнув стати ельфом через важке дитинства. У спробі втекти від жорстокої реальності він занурювався в світ кіно, читав казки, легенди і міфи. Спочатку юнак фарбував волосся в незвичайні кольори, використовував контактні лінзи і накладав макіяж. Але цього йому було мало. І він почав більш кардинально міняти зовнішність.

Насамперед Луїс виправив форму носа, а потім наростив собі «справжні» ельфійські вуха (хоча іноді все ще використовує і накладні). За його словами, це було досить болісно. Хлопець також змінив форму очей, зробив підтяжку обличчя і шиї. І вже шість разів змінював колір очей.

На досягнутому Падрон зупинятися не збирається. У майбутньому 2021 році він планує ще кілька процедур і операцій - в тому числі імплантацію лицьовій 3D-маски для досконалої симетрії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...