Важко бути чоловіком: Як не розгнівати жінку на 8 березня

Уже завтра, 8 березня, Міжнародний жіночий день, в який у всьому світі прийнято дарувати дружинам, мамам, сестрам, дочкам і іншим знайомим жінкам приємні подарунки.

Журналісти підготували добірку найбільш невдалих подарунків, які не варто дарувати дівчатам, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Дешеві прикраси

Не треба ставити себе в незручне становище, купуючи в подарунок якісь сережки, брошку або підвіску з низькоякісного металу. Жінка такому подарунку не зрадіє. Особливо, якщо на все, крім золота і срібла, у неї алергія. Такі випадки непоодинокі. Або даруйте щось дійсно варте уваги, або не даруєте прикраси взагалі. Пам'ятайте: альтернативу золоту і сріблу можуть скласти якісні та оригінальні прикраси ручної роботи.

Штучки для кухні

Якщо ваша одержувачка подарунка не будує кар'єру шеф-кухаря і не захоплюється кулінарією просто для себе, дарувати їй сковорідку з тефлоновим покриттям, каструлю або сотейник - свідомо програшний варіант. Забудьте про все, що пов'язано з кухнею. У цей день жінка хоче блищати і почуватись королевою, а не тримати в руках новий набір ножів в обгорткового паперу і робити вигляд, що саме про це вона мріяла.

Дуже особистий подарунок

Навіть якщо ви добре знаєте людину, якій збираєтеся подарувати гарну мереживну білизну - зупиніться і подумайте ще раз. Ви знаєте, якому фасону і матеріалу вона віддає перевагу? А колір? Який у неї розмір? Чи буде обрана вами білизна підкреслювати її фігуру? З таким подарунком є безліч шансів зазнати фіаско.

Все, що пов'язано з схудненням

Боронь вас бог дарувати жінці на 8 березня будь-які товари для схуднення, підлогові ваги або абонемент у фітнес-клуб. Особливо, якщо одержувачка подарунка постійно переживає з приводу свого зовнішнього вигляду і ваги. Вона з легкістю може розцінити це, як натяк на її недоліки, навіть якщо ви нічого такого і не припускали.

Солодощі

По-перше: якщо ви збираєтеся обмежитися тільки лише коробкою Raffaello, або Ferrero Rocher, або будь-яких інших дорогих цукерок - не треба. Такі солодощі не тягнуть на статус повноцінного подарунка, а ось на додаток до основного - легко. По-друге: багато жінок вже з перших днів березня починають думати про майбутній пляжний сезон, про те, як привести в форму своє тіло після довгої зими. Солодощі, в такому випадку, справжнісінька перешкода.

Даремні "пилозбірники"

Йдеться про всілякі сувеніри, статуетки, м'які іграшки і інші. Як і у випадку з каструлями і сковорідками, дарувати жінці на 8 березня сувенір можна тільки в тому випадку, якщо це її захоплення. Якщо вона, наприклад, колекціонує плюшевих ведмедів або статуетки кішок. У будь-якому іншому випадку - не варто. Такий подарунок не принесе ніякої радості. До того ж, він може абсолютно не підійти до інтер'єру.

Побутова техніка

Кухонні комбайни, міксери, мікрохвильовки - речі дійсно корисні. Але, це не той подарунок, який може надихнути жінку в святковий день. Складно відчути себе королевою, коли у тебе в руках чудовий новенький пилосос.

Косметика

Про косметику навіть не думайте, особливо, якщо збиралися подарувати який-небудь (хай і дорогий) антивіковий крем або чудовий засіб для проблемної шкіри обличчя. Тут, як і із засобами для схуднення - подарунки-натяки. Жінка і без них чудово знає про недоліки своєї зовнішності. Не вистачало ще, щоб їй про це нагадували на 8 березня. Крім того, може статися й так, що ваш подарунок, будь то маска для обличчя або супер-крем для повік, просто не підійде її типу шкіри.

Гроші в конверті

Це не кращий варіант подарунка дівчині на 8 березня. Це вульгарно і некрасиво, і говорить про те, що чоловік полінувався або не зміг вибрати подарунок.

Парфуми

Дарувати їх можна тільки в тому випадку, якщо у дівчини закінчується улюблений флакончик, і чоловік купить точно такий же, тобто проявить уважність і турботу. А до недорогих парфумів з розпродажу в магазині домашніх товарів краще навіть не підходити.

Побутова та кухонна техніка. У жіноче свято неввічливо нагадувати своїй дівчині про роботу по дому. Також не можна дарувати і посуд.

Квітка в горщику на думку чоловіків дуже практичний подарунок. Адже зрізані квіти простоять максимум тиждень, а фікус в горщику - багато років. Але дівчатам в більшості випадків за краще отримати в подарунок скромний букет і святковий настрій, ніж квітку, за якою потім потрібно буде доглядати.

Найжахливішим подарунком можуть вважатися кошти для епіляції. Дарувати подібні речі можна тільки в тому випадку, якщо хочеться розлучитися з дівчиною.

Засоби особистої гігієни в якості подарунка - це поганий тон. Це рівнозначно тому, що прямо сказати дівчині, що від неї неприємно пахне.

Речі з інтим-магазину можуть сподобатися далеко не кожній дівчині. Вручаючи подібний порядок, можна назавжди зіпсувати про себе враження.

Побутова хімія. Такі речі купуються не на свято, а під час походу в супермаркет за продуктами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...