"Важко і страшно": Відома шведська спортсменка, що хворіє на коронавірус, описала симптоми

Призерка юніорського чемпіонату світу з лижних гонок Дженні Еберг заразилася на коронавірус і описала, як у неї проходить хвороба.
Дженні Еберг

Впродовж восьми днів 30-річна шведка мучилася через високу температуру, проте продовжувала перебувати вдома. Лише кілька днів тому Дженні була госпіталізована - в лікарні їй діагностували двосторонню пневмонію, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"У мене серйозно піднялася температура, протягом восьми днів вона трималася на позначці 40 градусів. У мене пропав нюх. Температура не спадала, я не вилазила з ліжка. Після того, як я втратила свідомість, мене відправили в лікарню. Поставили крапельницю з киснем. Це було дійсно важко і страшно. Мені ніколи ще не було так погано", – сказала Еберг в інтерв'ю Aftonbladet.

За словами спортсменки багато хто недооцінює небезпеку того, що відбувається.

"Я молода і перебуваю у відмінній формі, відповідно, і в групі ризику мене не було. Лише коли стикаєшся з чимось подібним, починаєш розуміти всю серйозність ситуації", - заявила Еберг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...