Важко відмовити чарівній українці: Друга половинка Руслана Малиновського похизувалась подарунком від легендарного Зідана (фото)

Футболіст «Аталанти», який вилетів з одноклубниками з Ліги чемпіонів після поразки від «Реала», повернувся в Бергамо не в найкращому настрої, але не з порожніми руками.

Дружина одного з лідерів нашої національної команди Руслана Малиновського Роксана розмістила в Instagram фото, на яких вона красується в «свіженьких» футболках зірок «Реала» - легендарного Зінедана Зідана і кращого футболіста світу 2018 року Луки Модріча, передають Патріоти України.

«Мрії збуваються», - підписала Роксана знімок з футболкою Зізу, на якій знаменитий француз залишив свій автограф.А ось хорват Модріч, судячи з підпису до фото, взагалі улюблений гравець подружжя Малиновського.Відзначимо, що Руслан і Роксана познайомилися під час виступів футболіста за «Севастополь». У 2017 році пара зіграла весілля в Празі. Восени 2019 року в їхній родині народилася дочка Олівія.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...