Важко вижити на зарплатню нардепа у 40 000 на місяць: Представник ВО "Батьківщина" розказав, скільки йому треба "для життя", і похвалився, що тепер має "золотий парашут"

І хоч 40 тисяч – менше того, що він звик витрачати щомісяця, однак затягувати пасок парламентар не планує.

Андрій Ніколаєнко

Нардеп з «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко, виходець зі світу бізнесу, зізнався, що зарплата депутата Верховної Ради у 40 тисяч - це 40% від щомісячних надходжень, які він отримував раніше, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

Ніколаєнко зазначив, що зарплатню цього тижня не отримав і навіть точно не знав суму, що він заробив своєю законотворчою діяльністю за вересень. «Навіть ще не знаю, яка там сума, якщо близько 40 тисяч, то це 40% від щомісячних надходжень, які я отримував раніше. Коли я йшов з позиці голови ради директорів (ТОВ ВКФ «Велта», виробник ільменітового концентрату, розташоване у Кіровоградській області, - ред.), то офіційно отримав «золотий парашут» - мені виплатили стільки, що я можу спокійно тут працювати», - заспокоїв депутат журналістів та пообіцяв вказати розміри «парашута» у декларації.

Ніколаєнко також поскаржився, що 40 тисяч – менше того, що він звик витрачати щомісяця, однак затягувати пасок парламентар не планує. «Зарплату, отриману тут, я буду витрачати, житиму на ці гроші. Для життя у Києві, враховуючи, що у мене двоє дітей, а також те, що минулого року я розлучився і зараз живу в орендованому житлі (маю будинок, який нещодавно добудував, але не хочу туди переїжджати), то для життя мені потрібно мінімум 50 тис. грн. А так я розраховую витрачати стільки ж, скільки і раніше: близько 100 тис. грн», - поділився нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...