"Важливіше членства в НАТО": Піонтковський розповів про унікальний шанс для України

У перші дні після зміни влади в США в української дипломатії з'явиться унікальний шанс отримати важливий статус союзника Америки, який забезпечить безпеку країни.

Прихід в Білий дім Джо Байдена і його команди буде означати початок політики повномасштабної підтримки України. Політолог Андрій Піонтковський вважає, що в української дипломатії з'явилася унікальна можливість, передають Патріоти України.

"У перші дні президентства Байдена (потрібно - ред.) поставити питання і вирішити його про отримання дуже важливого статусу "головного союзника США і членів НАТО". Це важливий крок до забезпечення безпеки України, навіть більш важливий, ніж просування процедур отримання членства в НАТО, тому що ця процедура завжди займає час. Там завжди може знайтися агент Орбан, який блокує. Цей статус виходить негайно", - рекомендував експерт.

За його словами, після невідбувшогося зіткнення Росії і Туреччини в Нагірному Карабасі, коли Москва зробила крок назад, ситуація змінилася на всьому пострадянському просторі. Тепер стало чітко зрозуміло, що повномасштабного наступу на Україну і прориву в Придністров'ї не буде. "Йде глобальне ослаблення путінського режиму. Вирішальним ударом було б введення такого заходу, як арешт російського трильйона у Вашингтоні, який миттєво змінить всю внутрішньополітичну ситуацію, тому що це не просто арешт, а політична заява про те, що це гроші, вкрадені у народу, і вони повинні бути повернуті їх власнику", - зазначив Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...