Вбивство 13-річної дівчинки на Дніпропетровщині: У мережі показали відео з місця трагедії

Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили в лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала.

Вбивця 13-річної Інни Дубик з села Миролюбівка Дніпропетровської області, яка зникла 23 червня, сховав тіло дівчинки в лісосмузі на околиці села. Поліція опублікувала відео слідчого експерименту, передають Патріоти України.

Відомо, що дівчинка пішла з дому 23 червня. Однак мати повідомила про зникнення дочки тільки через тиждень - 29 червня. В цей же день в селі Миролюбівка П'ятихатського району була організована спецоперація з розшуку дівчинки. До пошуків підключилися волонтери, місцеві жителі і працівники Нацгвардії.
В ході оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину і зізнався, де заховав тіло. Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили в лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала. За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько 2-х тижнів тому. Вбивця затриманий.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...