Вбивство 13-річної дівчинки на Харківщині: Камери відеоспостереження зафіксували невідомого чоловіка

Несамовиту оголену жінку з пакетом, в якому лежала голова дівчинки, затримали 30 квітня о 05:30 в Харкові.

На момент вбивства 13-річної Христини під Харковом в будинку було щонайменше четверо осіб: Тетяна - мати, сама дівчинка, брат Тетяни Антон і брат Христини Олексій. Однак, камери відеоспостереження зафіксували ще одного чоловіка. Хто він і що робив, поки невідомо, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Сусіди розповіли журналістам, що в будинку, де жили підозрювана у вбивстві дочки Тетяна Пьянова і загибла дівчинка, проживали ще й родичі жінки. "Сім'я неблагополучна. Їх там було завжди багато. Багатодітна у них була родина. Там один брат, якого вбили. Потім брат зараз - він п'є. Ну, хороший такий, позитивний. Один брат - глухонімий [Антон]. Батьки - п'ють. Бідність завжди у них була. Навіть говорили, що хтось набрав кредитів і будинок під заставою був, хотіли забрати", - розповіла сусідка Олена.

Інша сусідка, депутат місцевої ради Тетяна Пантелєєва додала, що на роботі Пьянова в день вбивства дочки підозр не викликала. Вона повернулася додому близько 23:00. "Кристина її зустріла, прийшла додому. А через годину вже вийшла з головою, тобто протягом півгодини вона її вбила, порізала", - сказала сусідка.

За камерам видно, що Тетяна гуляла з пакетом з головою дочки усередині і ножем всю ніч. Тільки під ранок вона роздяглася. Відстань від будинку Тетяни до місця її затримання - близько шести кілометрів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...