Вбивство Аміни Окуєвої: Суд звільнив з-під варти головного підозрюваного

Редькін з "колегами" також підозрюються у кількох інших резонансних вбивствах.

Апеляційний суд змінив запобіжний захід Ігорю Редькіну, підозрюваному у вбивстві учасниці війни на Донбасі Аміни Окуєвої, з тримання під вартою на домашній арешт, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

Адвокатка Редькіна відмовила журналістам у коментарі.

Раніше суд змінив запобіжний захід іншим членам групи Редькіна. Їх підозрюють у причетності до вбивства Окуєвої в 2017 році, директора компанії Caparol Україна Павла Заможного в 2016 році, начальника відділу реклами столичного метрополітену Павла Міленького в 2019 році і бізнесмена Костянтина Хоруженка в 2014 році.

Більшість злочинів, за версією слідства, були здійснені на грунті бізнесових конфліктів.

Організатором угруповання правоохоронці вважають уродженця Дагестану Ігоря Редькіна. У січні цього року йому продовжили арешт.

Аміна Окуєва до Революції гідності працювала лікаркою в Одесі. З перших днів активно підтримувала Євромайдан, а коли ситуація в Києві загострилася, приїхала в столицю. Потім разом з іншими добровольцями вирушила в АТО, але не медиком, а снайперкою. Воювала разом з чоловіком, командиром Міжнародного миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адамом Осмаєвим. Вона загинула 30 жовтня 2017 року внаслідок обстрілу автомобіля, де також перебував Адам Осмаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...