Вбивство Круга: У справі стався новий поворот

Дружина відомого шансоньє Михайла Круга Ірина спілкувалася з одним з тих, хто напав на їхній будинок після вбивства чоловіка.

Точно було зафіксовано, що вони проводили разом час в нічному клубі «Лазурний» аж до арешту Олександра Агєєва, пише Telegram-канал «ВЧК- ОПГУ», передають Патріоти України.
Втім, цього вони не приховували і на допитах, правда, стверджували, що познайомилися вже після вбивства Круга. Ірина не змогла пояснити, чому тоді не впізнала в Агєєві одного з нападників, хоча зіткнулася з ним в момент злочину.
Олександр Агєєв один з активних членів банди «Тверські вовки». На даний момент він відбуває довічне ув'язнення за низку злочинів, в тому числі і вбивства. Передбачається, що саме він був одним з тих, хто напав на співака.
На початку серпня Агєєва привозили до Твері для слідчого експерименту і очної ставки з іншим учасником банди - Олександром Осиповим, нібито вбившим того, хто стріляв в Круга.
За деякими даними, обох допитали слідчі СКР та оперативники карного розшуку, після чого Агєєв написав щиросердне зізнання в тому, що брав участь у вбивстві співака, пише CrimeRussia.
У той же час його продовжує вигороджувати бізнесвумен і видавець Галина Жевнова. Вона відразу забезпечила йому алібі, заявивши, що в ніч убивства Круга Агєєв був у неї вдома. Це вона стверджує і зараз. За словами жінки, він жив у той час у неї на дачі. «Крім мене свідками були Сергій, охоронець Костенка (кримінального авторитета Олександра Костенка "Лома", лідера банди "Вовків"), Ольга, дівчина Олександра, і моя дитина», - розповіла Жевнова на передачі «Пусть говорят».

За даними телеграм-каналу, наразі слідчий та основні опера у справі про вбивство шансоньє пішли у відпустку, що може означати, що справа розкрита. У той час, як до сих пір залишається неясним, хто саме стріляв в шансоньє і про що все ж Агєєв міг говорити з Іриною після вбивства її чоловіка. Цілком можливо, що справа може прийняти зовсім несподіваний поворот.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...