"Вбивці нічого не буде", - Аброськін про загибель конвоїра в потязі Маріуполь - Львів

Злочинець, який застрелив свого 21-річного конвоїра в поїзді по дорозі до Кривого Рогу, не понесе покарання за свій злочин. Він уже засуджений судом до довічного ув'язнення.

Подробицями резонансного злочину поділився у Facebook колишній заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

Трагедія трапилася ввечері в п'ятницю, 25 жовтня, в потязі Маріуполь - Львів. У Дніпрі до нього прикріпили спецвагон, який повинен був привезти ув'язнених в Кривий Ріг. На шляху проходження один із злочинців зробив спробу втечі. Він попросився в туалет і там напав на свого конвоїра. Він вистрілив йому в груди і потрапив в серце. Молода людина, 21-річний співробітник Нацгвардії, помер на місці.Варто відзначити, що злочинцеві втекти не вдалося. Його схопили інші конвоїри. За даними Аброськіна, вбивця - такий собі Дмитро Бевзюк. Він був засуджений до довічного ув'язнення. "За вбивство солдата, а взагалі, просто ще молодої людини при виконанні своїх обов'язків, цьому звірові нічого не буде, тому що він і так відбуває довічний термін і може вбивати, перебуваючи за гратами, хоч кожен день", - обурився ексзаступник голови Нацполіції.

Він зазначив, що в той же час деякі "злодії в законі" тиснуть на Верховну Раду, щоб був прийнятий законопроект про скасування статті 391 КК України (Злісна непокора вимогам адміністрації виправних установ). "Якщо цей законопроект буде підтриманий нардепами, лиходії отримають ще одну перемогу. На місці працівників пенітенціарної системи, я б збирав свої речі і йшов додому - вас ці звірі будуть вбивати і катувати, і захистити вас буде неможливо", - написав Аброськін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...