"Вчергове оскандалившись, Дубинський почав війну проти своїх же колег-"слуг", - блогер

Голова Київської обласної організації партії "Слуга народу" Олександр Дубинський намагається використовувати своє призначення в корисливих цілях.

Про це пише блогер Анастасія Азарова у себе на Facebook, передають Патріоти України.

Як пише блогер, Дубинський, який починав діяльність з продажу телефонів, атакував главу Податкової служби Олексія Любченка - креатуру Зеленського: "Народний депутат мало не загрожує Любченку повернути його в реальність і нібито викриває головного податківця країни в схематозах ... Для Дубинського немає авторитетів, якщо він відчуває вигоду".

Блогер припускає, що Дубинський "так стурбований "схемами" Любченко, бо сам хоче на них сісти": "Зокрема, мова йде про ТОВ "БК Будівельний майданчик". Дубинський розхитує крісло головного податківця, щоб поставити свою людину першим замом і контролювати скручування... Він побіжно згадує колегу "слугу" Ольгу Васілевську-Смаглюк в справі. Колишня журналістка, яка хоче заглушити свободу слова в Україні, бере участь в дерибані Київської області, тому що входить до групи Коломойського з Дубинським".

Блогер зазначає, що активність Дубинського викликана ще й тим, що "він може втратити протекцію Коломойського". За словами блогера, ще однією мішенню Дубинського є заступник глави ОП Кирило Тимошенко, який 12 серпня в рамках програми "Велике будівництво" презентував проект Київської обхідний дороги.

Як стверджує Азарова, Дубинський намагається блокувати проект виключно виходячи зі своїх цілей: "Будівництво дороги планується в Київській області, де без згоди Дубинського муха не пролетить безкоштовно. Він під виглядом публічних праймеріз в великих ОТГ Київської області продає там місця".

Розповідаючи про схеми на КОДа, Азарова розповідає про зацікавленість депутата в справі: "Чому Дубинський намагається привернути увагу прокуратури до податкових скруток? Не тому, що він чесний, а тому що сам хоче сидіти на фінансових потоках. Як передає канал "Тінь на тин", бюджет КОДу - більше 3 млрд доларів. За оцінками "фахівців", з 85 млрд гривень бюджету на будівництві КОДу можна освоїти 25, а це майже мільярд доларів".

Як зазначає Азарова, тому Дубинський почав боротьбу за цей потік: "Дубинський уявив, що без нього жодне питання вирішити не можна, хоча не розуміє, що він нічого не означає без Коломойського. А олігархові точно не до Дубинського - після того, як США за нього взялися".

Автор поста зазначає, що Дубинський майже відкрито почав працювати на партію "За майбутнє". "Таким чином, Дубинський почав війну проти колег-"слуг", - резюмує блогер Азарова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...