Вчителька черкаської гімназії, яка ставила дітям на уроці радянські пісні й показувала російську пропаганду, звільнилася (відео)

Педагог пояснила цей інцидент прикрою випадковістю...

Депаратмент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради відреагував на інцидент, що стався в 1-ій міській гімназії Черкас, пов’язаний із тим, що в 4-му класі на уроці музики діти співали «Катюшу», «Сінєнькій платочєк» і «Вставай страна огромная», а також було показане відео з російським президентом Володимиром Путіним, який веде війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Вичерпно.

Після розповсюдження інформації в соцмережі, департамент освіти перевірив вказані факти, в школі була створена спеціальна комісія, опитані свідки й переглянуті відеодокази з камер спостереження.

"Певні факти дійсно були підтверджені, — у коментарі виданню «Вичерпно» повідомив директор департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Сергій Воронов. — На уроках звучали радянські пісні, присвячені перемозі над гітлерівською Німеччиною і були показані відеофайли із Володимиром Путіним."

Вчителька пояснила цей інцидент прикрою випадковістю, відзначила, що ніякої антиукраїнської пропаганди не було, а Ютюб технічно підвантажив відео з Путіним.

"Проте вчителька визнала свою помилку і щоб не підставляти директора в такій резонансній справі, написала заяву на звільнення", — розповів Сергій Воронов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...