Вдавив дитину в стелажі: На Кубані водій джипа на величезній швидкості влетів у магазин (відео)

Хлопчик дивом залишився живий.

У місті Тихорецьк Краснодарського краю Росії водій на білому Land Cruiser протаранив вітрину магазину "Магніт". При цьому він ледь не вбив касира і дитину. Відео інциденту з вуличних камер спостереження опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

У ролику видно, як по магазину спокійно йде хлопчик, штовхаючи візок. У цей момент в вітрину влітає Land Cruiser, ледь не зачепивши касирку справа, яка в останню секунду встигла відскочити зі свого робочого місця. Потім автомобіль різко дав задній хід і виїхав з приміщення, залишивши після себе розбите скло і поламані прилавки.

Хлопчик дивом залишився живий. Його завалило стелажами і посікло осколками. Дитину доставили в лікарню, де зашили йому один з глибоких порізів на нозі. Російські ЗМІ наводять слова його мами про те, що дитина дуже злякалася і знаходиться в шоці. У нього почали з'являтися болі в спині.
Жителі Тихорецька також виклали відео з місця події, на якому якийсь чоловік знімає номери з білого позашляховика - винуватця події.

На камерах відеоспостереження читається державний номер транспортного засобу. Городяни запевняють, що він належить одному з відомих місцевих бізнесменів Володимиру Лічманову. За попередньою інформацією, чоловік був п'яний і від огляду відмовився.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...