Велично і з гуркотом: "Газпром" впевнено завалиться в кювет", - Ель Мюрид

Кремль жертвує газопроводом до Китаю "Сила Сибіру", щоб врятувати свій проект "Північний потік-2", на який США обрушили міць санкцій.

Єдине російське судно-трубоукладач "Академік Черський" висунулося в сторону Сінгапуру. Це говорить про те, що Москва поставила хрест на газопроводі в Китай "Сила Сибіру". Про це у Facebook написав російський блогер Ель Мюрид, передають Патріоти України.
"Два катастрофічно провальних проекти - "Північний потік-2" і "Сила Сибіру" - поставили питання про те, ким саме потрібно жертвувати. Вибір зроблений", - зазначив експерт РФ.

На його думку, Кремль вирішив покласти край "Силі Сибіру" через спалах смертельного коронавируса Covid-2019. Він фактично паралізував економіку Китаю, в результаті чого сталося падіння споживання газу. "Всі надлишкові обсяги газу і нафти кинуться в Європу, створюючи на цьому ринку величезний навіс з надлишків", - зазначив блогер.

У зв'язку з цим, добудова "Північного потоку-2" втрачає будь-який сенс, тому що вона стрімко втрачає частку на газовому ринку Європи.

Однак для Кремля це вже неважливо, впевнений Мюрид. На його думку, закінчення будівництва "Північного потоку-2" - питання іміджеве.

Мюрид попередив, що в доступному для огляду майбутньому попит на енергоресурси на світових ринках буде нижчий за пропозицію. І це обернеться банкрутством найслабших гравців, серед яких РФ зі своїм Газпромом. "Спроби зберегти обличчя і продовжувати безглузді проекти на шкоду термінової верстки антикризових програм і мобілізації всіх ресурсів на порятунок свого становища на європейському ринку приведуть до того, що Газпром ще більш впевнено завалиться в кювет. Велично і з гуркотом", - констатував російський блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...