"Велика вода": Ще кілька населених пунктів можуть "попливти"

Очікуваний підйом рівня води в річках басейну Прип'яті і Дністра – 0,1-0,7 метра.

За прогнозами синоптиків, 27 і 28 червня через дощі в Україні затопить іще кілька населених пунктів. На сайті Укргідрометцентру повідомили, що підйом рівнів води на 0,1-0,7 метра очікується в річках басейну Прип'яті і Дністра, передають Патріоти України.

У результаті високого дощового паводка під водою можуть опинитися селище Любешів Волинської області, Могилів-Подільський, Ямпіль та окремі населені пункти Вінницької області, а також Біляївський район Одеської області.

Про очікуваний підйом рівня води на 0,1-0,7 м у річках басейну Прип'яті та Дністра 27-28 червня попередили також у ДСНС України.

У службі додали, що 27-30 червня, у результаті пропуску високого дощового паводку через Дністровські водосховища та добігання паводкової хвилі, очікується підйом рівнів води в нижній течії Дністра в Одеській області на 0,2-0,5 метра. Небезпечні відмітки затоплення об'єктів спостерігатимуться також у низці населених пунктів Вінницької та Волинської областей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...