"Великая знаток БДСМ": Допа на телеканалі Мураєва включив своє фірмове хамство у дискусії зі "слугою" Василевською-Смаглюк (відео)

Смаглюк теж блиснула ерудицією, сплутавши Добкіна з Шарієм, котрий ховається у Литві.

Екснардеп Михайло Донбкін влаштував скандал в ефірі проросійського телеканалу "НАШ". Відео його перепалки з депутатом від "Слуги народу" Василевською-Смаглюк вже оприлюднено на YouTube, передають Патріоти України.

Скандал стався ввечері 21 лютого. Добкін вийшов з себе через те, що Василевська-Смаглюк звинуватила його в спробі перетворити Харківщину в чергову "народну республіку".

"Я почув від великого знавця "ДНР" і "ХНР", БДСМ і інших словосполучень щось на мою адресу. Я хочу сказати наступне цій пані, саме їй ... Ви "ХНР" робите з України своїми заявами і діями. "ХНР" у вас виходить - клас! Тільки це не "Харківська народна республіка", а "Хуторянська народна республіка". Ви з України, колись промислової, провідної країни по багатьом напрямкам, робите село забите, звідки самі приїхали! Ви на особистості не переходьте! Ви мене ніколи не переговорите! Я вас всіх наскрізь бачу! Прийде час - ще з вас всіх спрошу! Поводьтеся правильно!" - кричав колишній нардеп.

Крім цього, він звинуватив Василевську-Смаглюк в тому, що вона, будучи в минулому журналісткою, зараз нібито "почала просувати закони, які обмежують її колишніх колег". Що це за закони, він відповісти не зміг.

Згадав ексдепутат і улюблений кремлівський термін "соросята", поскаржившись, що таких нібито "ціле кодло у фракції пана Зеленського".

Примітно, що "слуга народу" виявилася не з боязких і вступила у перепалку з Добкіним. "А де ви були, коли війська стояли під Харковом російські? (...) Зараз чоловік з Литви розповідає, як нам вирішувати питання з "ДНР", - обурилася Василевська Смаглюк.

Добкін почав запевняти, що він знаходиться в Україні. Однак через мить поміняв свої "свідчення" ". "Я з України, я не з Литви! Ви зовсім вже там з дуба впали? Я тут (в Литві - ред.), тому що так хочу! Хрін у вас вийде мене з України видавити!" - заявив колишній нардеп.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...