Великдень без Блаженнішого: На підтвердження коронавірусу у голови РПЦ в Україні з'явився черговий аргумент

Раніше в мережі з'являлися чутки про те, що Блаженніший митрополит Онуфрій інфікований коронавірусом.

На відкритті Пасхального богослужіння в УПЦ МП був відсутній Блаженніший митрополит Онуфрій, що побічно може свідчити про правдивість інформації про те, що він "підхопив" коронавірус, передають Патріоти України.

Інформацію про хворобу активно спростовували священнослужителі Московського Патріархату. Мовляв, він знаходиться в доброму здоров'ї і готується на Великоднє богослужіння. При цьому в якості доказів служителі УПЦ протягом останніх декількох днів активно публікували в мережі фотографії, на яких Онуфрій дійсно виглядає абсолютно здоровим. Кожен такий знімок коментувався, мовляв він зроблений буквально тільки що, і все нормально.

У зв'язку з цим багато для себе вирішили, що справедливо буде дочекатися ночі перед Пасхою і подивитися, чи вийде Онуфрій проводити службу.

Але пізно вночі 18 квітня, коли почалася Всеношна Великодня служба, Онуфрія на її початку не було. Замість цього він обмежився опублікованим відеозверненням з поздоровленням українців з великодніми святами. І то, на ньому він виглядає якимось виснаженим, ледве говорить, ледве тримається на ногах.


Безумовно, це лише побічно підтверджує істинність припущення про те, що він інфікований COVID-19.

Тим більше в пресі, зокрема, в одному з матеріалів "Лівого берега" під авторством головного редактора Соні Кошкіної з'явилася інформація про те, що Онуфрій таємно госпіталізований. "Онуфрій інкогніто перебуває в так званому "боксі Новинського" в Інституті серця (який зовсім не профільна інфекційна лікарня. Але чому б не організували доп. Послугу для шановних людей?). В УПЦ МП же публікують великодні фото Онуфрія і кажуть, що він відслужить всеношну у себе в резиденції, в Феофанії", - сказано в матеріалі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...