Великобританія перекидає сотні своїх танків до Естонії

Відзначимо, що Великобританія очолює розміщений в Естонії батальйон НАТО загальною чисельністю 1200 чоловік з важкої бойової технікою.

В Естонію, у військове містечко Тапа, прибула перша партія британської бойової техніки, в тому числі 18 танків Challenger, в рамках навчань НАТО Tractable, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що всього в наступні тижні очікується прибуття 200 одиниць бойової техніки і 800 британських солдатів. "Подібні навчання потрібні для того, щоб, якщо одного разу і справді знадобиться, все працювало як годинник. І, по-друге, щоб нашому ймовірному противнику було зовсім ясно, що переміщення здійснено, що є кошти і вміння і в разі необхідності будемо діяти швидко", - йдеться в повідомленні.

На відміну від звичайної ротації дислокованих в Естонії військ НАТО, навчання відрізняються масштабами і складністю операції, пояснили в Головному штабі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...