Великого гусеничного робота презентували у США

Роботом можна керувати дистанційно, підключаючи при необхідності до інших груп інших безпілотних засобів.

Амбітний проєкт транспортних засобів — демонстраторів технологій (MET-D) презентувала Організація Сухопутних сил США Ground Vehicle Systems Center. Йдеться про новітню роботизованою бойовій машині (RCV) на платформі M113, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Місія RCV – перевезення корисних навантажень, що дає можливість командирам адаптувати транспорт для кожної окремої місії. Стояло завдання також допомогти піхоті більше знати на полі бою про ситуацію і покращити комунікацію. Для цього при розробці машини використовували новітні інформаційні технології.

Роботом можна керувати дистанційно, підключаючи при необхідності до інших груп інших безпілотних засобів. Крім того, одна з розробок передбачає можливість управління декількома машинами. Відомо, що в майбутньому планується, щоб RCV міг бути абсолютно автономним. Для цього знадобиться штучний інтелект на нейронних мережах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...