Великий бокс: Чарлі - Дерев'янченко (відео)

В останніх раундах Дерев'янченко виглядав дещо краще, тільки ось його зусиль для дострокового завершення бою не вистачило.

У ніч на неділю, 27 вересня, в Анкасвіллі (США) відбувся чемпіонський бій в середній вазі (72,6 кг) між 30-річним володарем поясу WBC американцем Джермаллом Чарлі (31 перемога, 22 з них - нокаутом), якому віддавали перевагу букмекери, і 34-річним українським боксером Сергієм Дерев'янченко (13 перемог, 10 з них - нокаутом, 3 поразки), передають Патріоти України.

Спочатку 12-раундовий поєдинок анонсувався як головний бій вечора, але в підсумку подію поставили на розігрів. З перших раундів дуелі українець намагався гідно протистояти непереможному американцеві, але виходило не завжди. Більш того, в коце третього раунду Сергій пропустив нищівного удару, хоча і зміг повернутися в поєдинок. Правда, запливше ліве око після розсічення значно обмежувало українцеві огляд.

В останніх раундах Дерев'янченко виглядав дещо краще, тільки ось його зусиль для дострокового завершення бою не вистачило. А судді одноголосним рішенням віддали перевагу Чарлі - 116: 112, 117: 111, 118: 110.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...