Великий бокс: Чемпіона ніщо не вберегло від убивчого лівого бокового опонента (відео)

Фаворитом вважався Берчельт. Але з перших хвилин поєдинку непереможний Вальдес показав, що не збирається псувати собі статистику і серйозно налаштований відібрати чемпіонський пояс.

У ніч на неділю, 21 лютого, в Лас-Вегасі відбувся поєдинок за титул чемпіона світу за версією WBC у другій напівлегкій вазі між володарем чемпіонського поясу мексиканцем Мігелем Берчельтом (38 перемог, 34 з них - нокаутом, 2 поразки) і його співвітчизником екс-чемпіоном світу в напівлегкому дивізіоні Оскаром Вальдесом (29 перемог, 23 з них - нокаутом), передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Фаворитом у фахівців вважався Берчельт. Але з перших хвилин поєдинку непереможний Вальдес показав, що не збирається псувати собі статистику і серйозно налаштований відібрати чемпіонський пояс. У четвертому раунді рефері відрахував чемпіону нокдаун, при цьому Мігель залишався на ногах, а в десятій трихвилинці володаря пояса ніщо не вберегло від убивчого лівого бокового опонента - і Берчельт просто впав обличчям вниз на канвас рингу.

Примітно, що промоутерська компанія Top Rank, яка займалася організацією бою, офіційно заявила, що він стане останнім, який проводиться без глядачів. Надалі планується поступово повертати людей на трибуни - природно, поки з частковою заповнюваністю арен і при дотриманні всіх санітарних норм. «Багато літніх людей отримують вакцину. Це наше останнє шоу в "баблі" без глядачів. Наступні івенти пройдуть за межами "бабла". Так, ми будемо проводити тестування і дотримуватися правил безпеки, але у нас будуть глядачі. Бабл - це немов медичний заклад. Я вважаю, що ми беремо вірус під контроль», - зазначив глава організації Боб Арум в інтерв'ю Bad Left Hook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...