Великий бокс: У Далласі відбувся феєричний бій за тимчасовий титул чемпіона WBC у легкій вазі (відео)

За інформацією аналітиків, Гарсія, який став обов'язковим претендентом на чемпіонський титул WBC, за бій завдав 94 точних удари з 293 спроб (відсоток точності склав 32%), у Кемпбелла - 74 попадання з 331-го (22% точності).

У ніч на неділю, 3 січня, на арені American Airlines Center в Далласі (США) відбулося боксерське шоу, в головному бою якого за тимчасовий титул чемпіона WBC в легкій вазі воювали 22-річний американець Райан Гарсія (21 перемога, 18 з них - нокаутом ) і 33-річний олімпійський чемпіон з Великобританії Люк Кемпбелл (20 перемог, 16 з них - нокаутом, 4 поразки), передають Патріоти України.
Дванадцятираундовий поєдинок, на якому був присутній чемпіон WBC і WBA в суперсередній вазі Сауль Альварес, завершився в сьомий трихвилинці після того, як Гарсія на прізвисько Мамин Синок нокаутував суперника потужним ударом по печінці. При цьому варто відзначити, що в другому раунді Кемпбелл шикарним «пострілом» з лівої відправив американця з мексиканським корінням в нокдаун, але не зміг довершити розпочате.За інформацією аналітиків, Гарсія, який став обов'язковим претендентом на чемпіонський титул WBC, за бій завдав 94 точних удари з 293 спроб (відсоток точності склав 32%), у Кемпбелла - 74 попадання з 331-го (22% точності).

«Мій виступ виразно показав багатьом людям, ким я є насправді. Я повинен був показати, що я воїн. Після нокдауну мені потрібно було трохи заспокоїтися. Знав, що можу побити його, але я був вражений. Це безумство», - сказав американець після перемоги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...