"Великий брат" все бачить: У Чехії міністрка назвала прем’єра "дебілом", не знаючи про увімкнені камери

Однак вибачатися перед прем’єром очільниця міністерства не має наміру.

Голова чеського Міністерства праці та соціальних питань Яна Малачова обізвала прем’єр-міністра країни Андрія Бабіша «дебілом», вважаючи, що камери в студії вимкнені. Про це пише видання IDNES, передають Патріоти України.

Малачова записувала інтерв’ю в телестудії Czech Television і коли вона вирішила, що камери вже вимкнені, то додала: “Те, що зробив Бабіш – це суцільний хаос, а нам тепер разом розгрібати це. Вибачте, але це дебіл», – сказала міністр.

Вона вважала, що ця фраза не потрапить в ефір, проте канал вирішив зробити даний фрагмент публічним.

Після скандалу Малачова пояснила, що вимовила це «на емоціях». “Коли на тобі багато відповідальності, без емоцій не обійтися – я не робот. Ми в розпалі “другої хвилі” епідемії, і для мене зараз пріоритет – це безпрецедентний виклик», – пояснила вона в коментарі журналістам.

Однак вибачатися перед прем’єром очільниця міністерства не має наміру.

Сам Бабіш ніяк не відреагував на інцидент, як і лідер Чеської соціал-демократичної партії (ČSSD), представницею якої є Малачова.

Тим часом у Мережі активно обговорюють подію. Деякі засуджують Малачову, інші підтримують її, але більше суперечок викликають дії телеканалу. Користувачі сперечаються, чи не порушили журналісти професійні стандарти, оприлюднивши те, що мало залишитися off records.

Відомо, що між Малачовою і Бабішем досить напружені відносини. Навесні прем’єр-міністр критикував голову Мінпраці під час інтерв’ю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...