Великий футбол: Екстренер розповів про шанси "Динамо" у протистоянні з "Вільярреалом" у Лізі Європи

Перші матчі 1/8 фіналу ЛЄ пройдуть 11 березня, у відповідь - 18 березень.

Йожеф Сабо

Екстренер "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо прокоментував підсумки жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи. На цій стадії турніру кияни зіграють з "Вільярреалом", а "Шахтар" зіграє з "Ромою", передають Патріоти України.

"Гра "Динамо" з "Брюгге" показала, що у динамівців є великі труднощі з грою в атаці. Буквально один свій момент команда реалізувала, але в цілому гра в атакуючих діях у киян не виходила. Її не було. Видно, що Луческу створив зараз команду, яка грає з прицілом на оборону, головне завдання - не пропустити, а попереду вже як вийде. Команда вичікує.

Думаю, в протистоянні з "Вільярреалом" шансів у "Динамо" небагато. Іспанці фаворити і, швидше за все, пройдуть нашу команду. Оптимізм, звичайно, добре, але потрібно реально дивитися на речі. Змагатися з іспанцями динамівцям буде складно.

Що стосується "Шахтаря", то тут в першу чергу буде протистояння двох португальських тренерів. Фонсека стабілізував гру "Роми", в Серії А вона бореться за високі місця. Але якщо "Шахтар" з "Ромою" збирається грати так, як у матчі-відповіді з "Маккабі", йому нічого не світить. У Києві команда Каштру грала погано, навіть жахливо. Видно було, що гравці вийшли на поле з думками про те, що вони вже пройшли далі. На "Рому", звичайно, настрій буде інший. І Каштру є над чим попрацювати в плані психології своєї команди", - сказав Сабо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...