Великий футбол: Як Ребров і Ко на Москві російських "армійців" здолали

В складі команди українського тренера до перемоги долучилися українці Олександр Зубков, Ігор Харатин і Данило Ігнатенко.

Сергій Ребров

Угорський "Ференцварош", який тренує українець Сергій Ребров, у матчі третього туру групового турніру Ліги Європи здолав на виїзді московський ЦСКА з рахунком 1:0, передають Патріоти України.

Єдиний гол у цій зустрічі було забито на 86 хвилині - Роланд Варга після передачі українця Олександра Зубкова пробив голкіпера "армійців" та приніс, таким чином, своїй команді надважливі три бали.

Зазначимо, що окрім Зубкова, серед українців у складі "Ференцвароша" були Ігор Харатін та Данило Ігнатенко. Якщо вони обидва провели у грі всі 90 хвилин, то Зубков був змінений за хвилину до кінця основного часу. Також Харатін та Ігнатенко отримали по жовтій картці.

Після цього результату угорський колектив набрав чотири бали та розташувався на третій сходинці в турнірній таблиці. Росіяни залишаються без залікових очок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...