Великий футбол: Після поразки ПСЖ у фіналі Ліги чемпіонів у Парижі сталися масові заворушення та сутички (відео)

Французький "Парі Сен-Жермен" у фіналі найпрестижнішого клубного турніру не зміг здолати німецьку "Баварію".

Групи хуліганів ввечері в неділю напали на поліцію біля паризького стадіону “Парк де Пренс”, де транслювався фінальний матч Ліги чемпіонів між французьким “Парі Сен-Жермен” і німецькою “Баварією”, який проходив у Лісабоні. Про це повідомляють телеканал CNews та Le Figaro, передають Патріоти України.

Заворушення почалися через десять хвилин після початку трансляції. Хулігани спочатку кидали в поліцейських каміння і фаєри, а потім і пляшки із запальною рідиною. Правоохоронці застосували у відповідь гранати зі сльозогінним газом. Надалі хулігани спробували напасти на один з фургонів спецпідрозділу поліції, але були швидко відігнані. В даний час всі підходи до стадіону і найближчі міські площі перебувають під контролем поліції.

Матч транслювався біля стадіону “Парк де Пренс” на двох великих екранах, встановлених зовні, у зовнішніх стін комплексу. На місце були допущені 5 тис. уболівальників відповідно до обмежень, що діють по всій Франції в умовах пандемії.

Після завершення матчу вболівальникам була надана можливість зібратися на Єлисейських полях, де, за вказівкою префектури, ввечері перекрито рух. Порядок на центральній вулиці Парижа і біля стадіону забезпечують 3 тис. поліцейських і жандармів. В районі Єлисейських полів закриті 17 станцій метро, щоб уникнути великого скупчення народу.

Увечері в ході заходу на центральній вулиці поліція буде перевіряти, чи мають вболівальники захисні маски, як того вимагає префектура для цієї зони міста. В іншому випадку порушники будуть негайно затримані. Паризька мерія має намір роздати в цьому районі більше 2 тис. захисних масок.

Єлисейські поля були надані футбольним фанатам лише на дві години після закінчення матчу, після чого всі вболівальники повинні були покинути центральну вулицю Парижа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...