Великий футбол: Стали відомо, хто побореться за найпрестижніший клубний трофей Європи

У поєдинку, який пройде 23 серпня на "Ештадіу ду Бенфіка", "Баварія" зіграє з французьким "ПСЖ".

У середу, 19 серпня, футболісти мюнхенської "Баварії" перемогли "Ліон" в півфіналі Ліги чемпіонів. Гра завершилася з рахунком 3:0, передають Патріоти України.

У фінальному поєдинку, який пройде 23 серпня на "Ештадіу ду Бенфіка", мюнхенці зіграють з французьким "ПСЖ", який вперше в історії вийшов у фінал найсильнішого футбольного кубкового турніру Європи.

Голами за німецьку команду відзначився вінгер Серж Гнабрі на 18-й і 33-й хвилинах, а переможну крапку поставив Роберт Левандовський, який забиває в кожному матчі Ліги чемпіонів нинішнього сезону.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...