Великий футбол: Україна випередила Росію в рейтингу кращих професійних ліг планети

Загалом українська Прем'єр-ліга зайняла 21-е місце.

Міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS) опублікувала список найкращих національних ліг за 2020 рік. Українська Прем'єр-ліга в порівнянні з минулим роком піднялася на 4 позиції і зайняла 21-е місце. Чемпіонат Росії втратив одну сходинку і став 27-м, передають Патріоти України.

Перемогу в рейтингу через 14 років здобула італійська Серія А. Друге місце зайняла англійська Прем'єр-ліга. Третіми виявилися бразильці і їх Серія А. В десятку найсильніших також увійшли іспанська Ла Ліга, німецька Бундесліга, португальська Прімейра Ліга, французька Ліга 1, Перший дивізіон Парагваю, Прімера-дивізіон Аргентини і Серія А з Еквадору.

Топ-30 найсильніших футбольних чемпіонатів:
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...